Tjep - Kyocera

Visar alla 10 resultat

Tjep - Kyocera

Tjep – Kyocera levererar ett komplett program av maskiner för najning, skruvning och spikning till snickeri, bygg och prefabindustrin.

TJEP – 50 år av produktutveckling

Den första TJEP-pistolen introducerades 1964, en mekanisk stiftpistol som fick stor spridning i Skandinavien.
I dag består TJEP-serien av fler än 70 maskiner, vilka innefattar både trycklufts- och gasdrivna . Det innebär att TJEP har Skandinaviens bredaste pistolprogram. I produktportföljen ingår även maskiner för automatisk najning samt klippmaskiner för armering.
Under senare tid har sortimentet utökats med högtrycksmaskiner för skruvning och spikning.
Alla produkter från TJEP, inklusive spik, uppfyller Danska, Svenska och Norska krav och normer. Alla typer av TJEP-spik för bärande konstruktioner är CE-godkända enligt EN 14592 /EUROCODE 5. KYOCERA UNIMERCO Fastening A/S TJEP-produkterna marknadsförs av KYOCERA UNIMERCO Fastening A/S, som är en av Skandinaviens ledande leverantör av infästningsverktyg. I över 50 år har företaget valt ut och vidareutvecklat de mest användarvänliga och effektiva verktygen för infästning
Verksamheten grundades i Danmark 1964 under namnet UNIMERCO. År 2011 övertogs UNIMERCO-koncernen av japanska Kyocera vilket har skapat en ännu starkare verksamhet med ett utvidgat produktprogram.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Var först med de senaste nyheterna och ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kampanjer!
ErrorHere